Saturday, 23 June 2012

1st Entry :)


Salam.This is my forth blog.Hopefully I will not deleted it as previously.Ins sya Allah :) 
*bila mood jiwa kacau,apa-apa pun boleh jadi kan ?

Buka buku baru tinggal buku lama.

Wehuuuuuu!!!!

Dua hari lepas,went to MPSP examination.*gomen tue.  Ini kali kedua pergi ke Kompleks Sukan MPSP kat Bertam.Hari tue sampai-sampai jer kereta penuh,motor pun penuh.Siap ada budak-budak sekolah pakai baju sukan berkaler-kaler.Apakah?Rupa-rupanya ada hari sukan.Exam start on 12pm so just watch the kids play around :)


Sementara itu,sempat lagi ber-Ipad.Haha


Surat panggilan :) Here my oldddddddd pencil box that I bought from Teddy Tales MV when I still study at UKM.Quite expensive at that time.Have it nearly 6 years now.*nampak sangat dah tua. :(


Ini kekononnya buku yang nak dibaca.Tapi tak pun.Haha.Waktu exam PTD pun bawa juga tapi tak disentuhnya.Gamble jer jawab soalan.



Lepas habis exam sementara tunggu pengawas peperiksaan kutip soalan dan jawapan,ada ketua pengawas ini buat pengumumam lebih kurang macam nie:

"Sekiranya anda tidak menerima apa-apa keputusan dalam masa 2 atau 3 bulan,maknanya anda tak berjaya."

Terus bising dewan tue.Siap ada yang cakap,takder harapanlah.Aku?NO COMMENT AT ALL!Berserah jer.Kalau ada,adalah rezeki nanti. :)


15 comments:

  1. hihihi.. nice entry.. simple dan santai ;) neway.. hope you dapat apa yang awak impikan.. hihihi.. let me be your first follower ;D

    ReplyDelete
  2. hehe.tq dear :) ur blog pun nice gak.tq for being no 1 follower.

    ReplyDelete
  3. good luck, insyaalah if God willing, your dream will come true ;0

    http://sitinurathirahbahrum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Fuh. Ipad tu. By the way, all the best! ;)

    ReplyDelete
  5. Salam kenal.hai si comel.i dah follow.follow i blk ye..tq..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. slm kenal juga comel.i dh follow u :)

      Delete
  6. hai, kunjungan perdana. menikmati kata demi kata. :)

    ReplyDelete

+ve and -ve message :)